Bioresonančna testiranja
in terapije

Diagnoza

S posebnim nebolečim testnim postopkom terapevt ugotovi ali je prisotna netoleranca, ali so določeni organi oslabljeni in ali imajo strupene snovi negativen vpliv na telo. Tako terapevt v večini primerov hitro ugotovi najpogostejši vzrok težav.
[envira-gallery id="189"]

Terapija

Na podlagi diagnoze terapevt ve, katere obremenitve organizem najslabše prenaša in kakšna terapija je zato potrebna. Najpogosteje izdela individualno prilagojen terapevtski načrt. Pogovori se tudi o morebitnih spremljajočih ukrepih. Pri terapiji z napravo BICOM bolniku, ki sproščeno sedi ali leži, terapevt namesti elektrode. Ena terapija običajno traja od pet do trideset minut. Terapija je prijetna in popolnoma brez bolečin. Cilj terapije je, da izničimo vplive, ki povzročajo bolezen, in telesu povrnemo njegove samozdravilne moči. Število terapij je odvisno od različnih dejavnikov. Prosimo, da terapevta obvestite o kakršnikoli spremembi vašega počutja.

Kaj lahko storite sami, da podprete bioresonančno terapijo?

Predlagamo, da med obiskovanjem terapevta ne jeste svinjskega mesa ali klobas, kajti le-ti obremenjujejo vaš limfni sistem. Jejte čim manj sladkorja. Sladkor škoduje črevesnim bakterijam in podpira s črevesjem povezane bolezni. V času terapije pijte veliko navadne, nemineralizirane vode, 1,5 do 2 litra na dan! Le z minerali revna voda lahko veže nase škodljive snovi, ki se sproščajo med terapijo. Zato je navadna voda idealna pijača za razstrupljanje. Vsaj 6 ur pred in po terapiji se morate odreči kavi in alkoholu! Utrujenost po terapiji, občutki toplote ali mraza ter rahle vrtoglavice so odzivi na terapijo in večinoma hitro izzvenijo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.