Kaj je Bioresonanca?

Kaj je BICOM bioresonančna terapija?

BICOM bioresonančna terapija je poseben diagnostičen in terapevtski postopek, ki v medicini ubira novo pot. Osnove bioresonančne terapije temeljijo na novih spoznanjih biofizike. Ta spoznanja so na drugih področjih pripeljala do velikanskega razvoja, v tradicionalni medicini pa se žal to ni zgodilo; bioresonančna terapija se je razvila prav iz odkritij biofizike. Z BICOM napravo v mnogih primerih lahko razkrijemo dejanske, pogosto prikrite vzroke obolenj. Bioresonančna terapija je brez bolečin in stranskih učinkov.

Živimo v izobilju

Danes živimo v izobilju. V življenju nas spremlja vse več tehničnih pripomočkov, ni videti konca razvoju transportnih in komunikacijskih naprav, iz dneva v dan se veča število kemičnih snovi in količina že pripravljene hrane. Kolikor bolj uživamo v vsem tem, toliko večja je cena, ki jo plačujemo z zdravjem.

Ko je sod prepoln

Ljudje in njihovo zdravje so vse bolj obremenjeni s kemičnimi dodatki iz hrane in pijač, s strupi iz okolja, sevanji, zdravili in ostanki farmacevtskih spojin, ki jih najdemo v mesu in nenazadnje pogosto tudi v vodi. Mnogi ljudje ne vzdržijo tolikšnih obremenitev; ko se sod prenapolni, se najprej pokažejo posledice, kot so nejasne preobčutljivostne motnje in kronična utrujenost, kar se nazadnje razvije v težke telesne motnje. Pri vsem tem so lahko vzroki težav bolnikov z enakimi bolezenskimi znaki povsem različni. Na žalost klasična medicina pogosto ne more odkriti pravega vzroka in vse bolnike zdravi enako.

Številne, težke ali dolgo trajajoče obremenitve lahko preobremenijo samozdravilne moči telesa

Vemo, da ima telo veliko sposobnost samozdravljenja. Telo ima neverjeten sistem, s katerim odpravlja ali zmanjšuje še tako nenavadne vplive. Če pa taki vplivi delujejo na telo dalj časa in če je preobremenitev preveč, samozdravilne sposobnosti telesa popustijo, delujejo vse bolj medlo in nazadnje obstanejo.

Spoznanja v tehniki so vodila do razvoja in si utirajo pot tudi v medicino

Danes sprejemamo slike po zraku in se brez težav pogovarjamo na tisoče kilometrov daleč. Takšen tehnični razvoj pa je tudi na drugih področjih. Odkritja s področja biofizike in kvantne mehanike so odprla neslutene možnosti ter omogočila presenetljiv razvoj tehnike. Klasična medicina je ta spoznanja do sedaj na žalost zanemarjala, čeprav so temelj za razumevanje bioresonančne terapije.

Vsaka oblika materije je sestavljena iz energije, ki jo tudi seva

Materija je zgoščena energija in energijo oddaja. Vsaka snov, tako tudi vsaka celica, del telesa, virusi, bakterije, pelodi itd. sevajo energijo, ki ima točno določeno specifično valovno dolžino ali frekvenco z lastnimi značilnostmi. Temu rečemo tudi frekvenčni vzorec.

Celice med seboj komunicirajo

Živimo v času komunikacij in informacij, zato je čas, da se zavemo, da lahko telo deluje le tako, da celice med seboj komunicirajo, izmenjujejo informacije. Dokazano je, da celice med seboj komunicirajo s hitrostjo svetlobe. Informacije si izmenjujejo preko točno določenih frekvenc. V zdravem telesu teče izmenjava informacij neovirano in tako lahko vsaka celica oziroma del telesa izpolni svojo nalogo.

Obremenjujoči vplivi ali snovi lahko komunikacijo med celicami ovirajo

Če na telo delujejo škodljive snovi (strupi, virusi, bakterije itd.) ali obremenjujoča sevanja, lahko njihovi obremenilni frekvenčni vzorci ovirajo komunikacijo med celicami.

Posledica motnje celične komunikacije je lahko organska (telesna) sprememba

Če je motena komunikacija med celicami, je moteno tudi delovanje celic, kar se sprva bolj ali manj kaže v obliki nejasnih ali preobčutljivostnih motenj, zmanjšani zmogljivosti, kronični utrujenosti, pozneje pa že kot organske spremembe z različnimi simptomi. Ti se pogosto pojavijo tam, kjer je bila že prej neka šibkost, neredko tudi dedno pogojeno.

Obremenitve ugotavljamo natančno in individualno

S pomočjo naprave BICOM zajamemo tipične frekvenčne vzorce snovi in zelo hitro ugotovimo njihovo delovanje na pacientovo telo. Test poteka povsem brez bolečin. Tako v veliki večini primerov lahko ugotovimo, katere obremenitve bolniku povzročajo bolezen (npr. bakterije, virusi, elektrosmog, zobni materiali, alergeni itd.).

Motilni frekvenčni vzorec zajamemo in spremenimo v terapevtski frekvenčni vzorec

Pri terapiji z napravo BICOM zajamemo bolnikov motilni frekvenčni vzorec. Le tega naprava spremeni v terapevtski frekvenčni vzorec in ga vrne v bolnika.

Ponovno se vzpostavi telesu lastna regulacija

Tako lahko zmanjšamo obremenjujoče frekvenčne vzorce in premagamo osnovno motnjo v telesu. Obremenjujoče snovi se sprostijo in izločijo. Vzpostavi se samozdravljenje.

Sposobnost samoozdravitve je ponovno aktivirana

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.